Bağımlılıkla Mücadele Seminerleri

12.03.2020 611

Okul rehber öğretmenimiz Gamze Akdağ tarafından tüm sınıf düzeylerimizde "Sağlıklı Yaşamımızı Tehdit Eden Unsurlar" konulu düzenlenen seminer programında "Sağlıklı Yaşamın Ana unsurları" üzerinde duruldu ve günümüzü tehdit eden Covit 19 coronovirüsüne karşı alınabilecek önlemlerden de bahsedildi.Programın ikincil ve üçüncül alt başlıkları olarak Teknoloji Bağımlılığı ve Tütün Bağımlılığı hakkında video ve slaytlarla program geniş bir perspektifte sunulmuştur.Öncelikle bağımlılıkla ilgili öğrencilerin önbilgileri test edilmiş ardından bağımlılıklarımız ve bu bağımlılıklarımızdan kurtulma yolları hakkında bilgilendirme yapılarak  sunumlar tamamlanmıştır.Bağımlılıkla Mücadele seminer programlarına haftaya veli seminer ve sunumlarıyla (broşürlerle seminerler desteklenerek) devam edilecektir.

12-03-2020